Laatste Nieuws

03.05.2014

10th International Twente Cup

Afgelopen zaterdag heeft onze club mee gedaan aan de 10th International Twente Cup te Enschede! 4 deelnemers hebben onze club vertegenwoordigd in de categorie pupillen, aspiranten en cadetten. Onder begeleiding van de hoofdtrainer en Coach Abdenasser Eddeane hebben onze deelnemers goede resultaten geleverd. Met 1x goud, 1x zilver en 1x brons zijn er van de 4 deelnemers 3 in de prijzen gevallen. Ik feliciteer hierbij iedereen met dit succes.
Salah 1ste prijs
Fatima 2de prijs
Mohammed 3de prijs

27.04.2014

April/Mei vakantie

Woensdag 30 April en Zondag 04 Mei is er geen LES!!

20.04.2014

Open training tijdens Nationale Sport Week

Afgelopen zondag is er een open training plaats gevonden binnen de club betreft de Nationale Sport week, waarin onze club aan deelneemt!

11.04.2014

Arbitrage Scoren Systeem

Onlangs heeft de hoofdtrainer van de club Eng. Abdenasser Eddeane een Arbirage Scoren systeem ontwikkeld. Hij heeft het complete systeem zelf gemaakt,zowel de hardware als software ontwerp. Door deze prestatie is ons club nu instaat om kleine toernooien te organiseren met een eigen scorensysteem. de huidige versie is een classieke versie, gemaakt voor kleine toernooien en is niet geschikt voor toernooien op nationale niveau. Abdenasser is momenteel bezig om een tweede versie van de software te ontwikkelen die op een professionele niveau gebruikt kan worden.Hierin zal gefocust worden op het vergemakkelijken van de planning en organisatie van een compleet toernooien,waarin dit automatich te programmeren is via de software. Bij deze feliciteren we hem met deze prestatie en wensen hem veel succes met zijn verdere ontwikkeling van het systeem!

Lees verder

Aankomende evenementen

23.11.2014

District West Sparring Kampioenschappen 2014

Beste leden/ouders

Op zaterdag 29 November 2014 zal onze club deelnemen aan de District West Sparring Kampioenschappen 2014!
Deze toernooi word georganiseerd in Den Haag.
Klik hier: (Uitschrijving DISTRICT WEST SPARRING KAMPIOENSCHAPPEN 2014 )

06.06.2014

Instap toernooi Taekwon Utrecht

Taekwon Utrecht organiseert op zondag 22 juni 2014 een benefiet taekwondo toernooi met als doel er een leuke, sportieve en vooral leerzame dag van te maken voor taekwondoka’s met weinig of geen wedstrijdervaring. De opbrengsten van dit toernooi gaan naar Stichting Al Yatiem. Onze club zal hieraan meedoen. Stichting Al Yatiem is een hulporganisatie voor arme weesgezinnen in Marokko. Hun vuistregel is: “Elk ontvangen euro komt voor 100% ten goede van de armen”. De stichting zorgt ervoor dat de levensomstandigheden waaronder deze gezinnen leven wat verbeterd worden. Daarnaast streven ze er naar om voor elk gezin of kind een adoptieouder te vinden. Een adoptieouder doneert maandelijks een bedrag aan het geadopteerde gezin/kind.
Voor alle sporters van Taekwondo Eddeane, via de onderstaande link kun je de inschrijfformulier downloaden.
Klik hier: (Vul de formulier volledig in en lever dit bij de trainer "Abdenasser")